Best Twilighters Forum

• 2010. Szeptember 04. - 19:42:07 *
  • Üdvözlünk, vendég
Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Oldalak: 1 ... 13 14 [15]   Le

Szerző Téma: Breaking Dawn - Hajnalhasadás  (Megtekintve 1783 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

ewoO

• Látogató
  • *
  • Nem elérhető Nem elérhető
  • Nem: Nő
    • Profil megtekintése
Re:Breaking Dawn - Hajnalhasadás
« Válasz #210 Dátum: 2010. Június 20. - 15:36:13 »
Én ma találkoztam a fordítóval a könyvhéten. Szerintem tök aranyos volt, elég sokat beszélgettünk, mármint ahhoz képest, hogy nem csak aláírta a cuccost, aztán küldött is tovább, hanem ott ültünk, és beszélgettünk kicsit. Mondtam, hogy jobb a fordítása, mint az előzőé, mert tényleg jobbnak tartom, és mondtam azt is, hogy a bevésődést furán ragozza, de mondta, hogy azt nem is ő írta így. Ő körülírta az egészet, és a lektor piszkált bele. Nekem nagyon fura így. De azért még vannak benne, amik nem igazán tetszenek, szavak, mondatok, de összességében jobb, mint az eddigiek. Szerintem. A hiba is jóval kevesebb benne.
Igen, szerintem is jobb, és nincs is benne annyi hiba.. Én az Eclipse-nél eléggé elszomorodtam, hogy mennyire összecsapták.. :/
Naplózva
Üdv.: ewoO

Doreszmoresz

• Látogató
  • *
  • Vámpírlány :)
    • Profil megtekintése
« Válasz #211 Dátum: 2010. Július 10. - 21:36:50 »
Ez az egyetlen rész, amit még csak angolul olvastam, így aztán nem is mondanám igazán, hogy elolvastam, mert az angoltudásom hagy némi kívánnivalót maga után, de a szándék a fontos :)
De ez nem változtat azon, hogy talán ezt a részt szeretem legjobban, főleg a szigetes jeleneteket  :rajong:  : :D : És Renesmee valami imádnivaló kiscsaj, tiszta apja :hihi:, elnézést :)
Elgondolkoztam azon, amit még a topic elején írtatok, hogy mi lenne, ha Stephenie folytatná a történetet...egyrész örülnék neki, mert már komoly elvonási tüneteknek nézek így is elébe, másrészt tartok tőle, hogy olyan lenne, mintha csak kényszerből szenvedné ki (ne adj' Isten a pénzért), és már nem tudna olyat alkotni, mint amilyenek az előző kötetek lettek...bocsánat az offért, csak ez úgy kiszaladt belőlem  :zacsi:
Naplózva

kaira

• Beavatott
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #212 Dátum: 2010. Július 13. - 19:39:44 »
én most tartok a felénél,miután megtörtént az első vadászat.őszintén szólva nekem a nászút nagy csalódás volt,mert azt hittem le lesz írva az első együttlét  : :( : de ezen kívül nagyon tetszik.meg sokan szídták,h unalmasak a jacobos részek,én edward párti vagyok de nagyon is jók voltak azok a jelenetek.jól voltak leírva ahogy bella terhességét látta.meg nagyon megkedveltem ahogy megvédte cullenéket.és mikor az utolsó pár sor volt jacob szemszögéből...hát az nagyon izgalmas volt... :D
Naplózva

vendy

• Beavatott
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #213 Dátum: 2010. Július 17. - 22:13:22 »
Furcsálom, hogy jobbnak tartjátok ezt a fordítót. Én totálisan kikészültem tőle. Kicsit olyan érzést keltett, mintha minden tökéletesen le lenne fordítva, de egyszerűen olyan szavakat és megfogalmazásokat használ, hogy nem tudom magam igazán beleélni a könyvbe. A négyes könyvnél semmit nem szerettem jobban, de nem tudom mi lenne a hozzáállásom, ha most olvasnám (ebben a formában) először a könyvet.
És nem csak én voltam ezzel így. Ráerőszakoltam egyik barátnőmre a négy könyvet. Persze nem bánta meg :), de neki pont ugyanez volt a négyesről a véleménye. Én egyáltalán nem díjazom a fordító váltást.....
Naplózva

Bells

• Farkaslány
  • Családtag
  • wolfgirl from La Push
    • Profil megtekintése
« Válasz #214 Dátum: 2010. Július 19. - 18:13:51 »
Én nagyon díjazom. Szerintem sokkal jobb lett, de kinek mi tetszik. :) Szeptemberben alá is írja a könyvemet. :hurra:
Naplózva

" Life's a climb. But the view is great. "

"Bibbidi-Bobbidi-Boo. "

Szoffy

• Farkaslány
  • Családtag
  • Elérhető Elérhető
    • Profil megtekintése
« Válasz #215 Dátum: 2010. Július 23. - 00:20:29 »
jelentem kedvenc mondatom Jacobtól az amikor Edward kéri a segítségét Jacobnak renesmeevel kapcsolatban ő meg elkezdi h "Dobd ki az ablakon"  :lol: Óh remélem ezt nem óhajtják kihagyni a filmből... az Eclipseből is kihagyák hogy menjen Jakenak Bella legközelebb inkább baseballütővel...
Nah de nem a napfogyatkozás Topicban vagyunk...
Olvasom még olvasom... hátra van 200 oldal és tegnap óta egy sor se olvastam ... Nem tudom engem valahogy hidegen hagy (Szó szerint XD :lol: ) ez a vámpírosdi Bellával... Kissé am is berágtam a csajra hogy nem érti meg hogy Jake bevésődött  :blee: jójó megértette (talán) de akkor is.
Nah jó inkább nem fesegek többet erről... mert még nem tudom mit rejt az a 200 oldal. ki tudja talán még Bellának tetszeni is fog a helyzet (amit kétlek).
Charliera pedig kíváncsi leszek  :hmm: ott hagytam abba hogy Jake állítólag beárulta Belláékat és most Cullenékhez megy vagy a fene tudja...
"Jójó befogtam!" (by Seth  :lol: )
Bocsi a fecsegésért
Naplózva

Jacob Black = szuperfenomenálisübersexi-quileutefélistenség
Oldalak: 1 ... 13 14 [15]   Fel